Over GFP

Een sterk team van 23 professionals

Global Financial Platform, of afgekort GFP, staat voor kwaliteitsvolle dienstverlening aan zelfstandige bankagenten en verzekeringsmakelaars, beleggingsadviseurs, estate en financial planners, tax consultants, boekhouders of accountants en BOAR kmo-adviseurs. 

Om dit mogelijk te maken verzamelde oprichter Tom Dero een sterk team rond zich.  Dit team bestaat uit specialisten op het vlak van kennisoverdracht, financiële dienstverlening, communicatie en verkoopstrategie, zodat GFP u op alle vlakken kan begeleiden.

Zij werden geselecteerd op basis van:

    •    hun kwaliteit en bekwaamheid, wat door gevolgde opleidingen en navormingen
          wordt gestaafd;
    •    hun deskundigheid en vaardigheden bij het begeleiden van managers;
    •    hun betrouwbaarheid, wat zich uit in transparante en duidelijke adviezen.
 
Op die manier bieden wij u een sterke garantie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Méér dan 25 jaar ervaring in de financiële sector

Gedelegeerd bestuurder Tom Dero (°1970) richtte in 2009 het trainings- en consultancybedrijf Global Financial Platform (GFP) op. Hij heeft nu 25 jaar ervaring in de financiële sector en heeft de digitale evolutie van op de eerste rij kunnen volgen.

Tom is afgestudeerd als gegradueerde in de bedrijfseconomische informatica. Zijn eerste stappen in de financiële sector zette hij in 1992 als opleidingsverantwoordelijke bij Noordstar Verzekeringen. Daar begeleidde hij een groep van 180 verzekeringsmakelaars in het gebruik van de computer en de overstap van het papieren dossier naar elektronisch beheer.

Als ondernemer in hart en nieren verliet hij Noordstar in 1995 om zich als zelfstandig Fintro-agent te vestigen en verzekerings- en bankoplossingen aan te bieden aan zelfstandigen en particulieren.

Sinds 2015 focust hij zich met GFP voor 100 % op de begeleiding en ondersteuning van financiële adviseurs.

Hij volgde een aantal managementopleidingen bij diverse opleidingscentra, zoals Vlerick Management School en hij bracht een team van 23 professionals samen om de missie van GFP verder uit te bouwen.